Gratis HSP inzichtsessie of supplementen advies

Onze mentale veerkracht is onder anderen afhankelijk van onze fysieke staat van zijn. Hoe zit jij in jouw energie? Hoe ga jij om met prikkels en met stress ? Hoe je om met gevoeligheid, hoe is jouw inner- voice? Hoe ga je om met grenzen? Plannen en organiseren?  Alles gaat over energiemanagement.

Om jouw energie in balans te krijgen en hoog te houden is het o.a. essentieel dat jij jezelf van de juiste voeding voorziet en dit gaat niet alleen over wat je eet.

Mischien vraag jij je af of je hoog sensitief bent of weet je dit al een tijdje.

Tijdens de gratis inzichtsessie kijk ik met je mee waar je tegenaan loopt.

Omdat ik holistisch werk kijk ik verder dan jouw klachten.

stephanie-harvey-f7PfM2NklZ4-unsplash

Hoewel supplementen in eerste instantie een aanvulling zijn op een gezond en gevarieerd voedingspatroon, wordt het belang ervan steeds groter. Voedingstekorten worden geassocieerd met een breed spectrum van breingerelateerde klachten, zoals stress, burn-out, angst, ADHD depressie, schizofrenie en PMS.

Dit maakt supplementen voor iedereen waardevol en voor sommige mensen zelfs onmisbaar.

Je krijgt van mij een compleet advies en de juiste inzichten en tools waar je direct stappen mee kan maken naar een gezond leven zonder stress en met genieten.

 

Verlang jij naar:

  • Handvatten in het omgaan met jouw hoog gevoeligheid; Innerlijke rust en balans; meer leven in het nu en af van piekergedachtes.

  • Duidelijkheid over welke supplementen specifiek voor jouw lichaam en jouw brein de juiste aanvulling is.
  • Zelfvertrouwen en voelen dat jij goed bent zoals je bent, leren omgaan met jouw hoog senstiviteit, meer zelfliefde, een leven vanuit jouw gevoel en in contact met jouw intuïtie.
  • Een oplossing en een effectieve manier in het omgaan met prikkels en stress. Hulp bij burn-out klachten.
  •  De juiste aanpak in het veranderen van je mindset.
  • Vrij zijn van vage gezondheidsklachten zoals migraine en buikpijnklachten. Je fijn en ontspannen voelen in je eigen lichaam.

Neem contact met mij op voor het inplannen van jouw gratis inzichtsessie telefonisch 06-24274462 of per mail info@yourholistikhealth.nl.