Webshop

Omega- 3 vetzuren kunnen jouw lichaam en geest in balans brengen!

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten.

Een volwaardig voedingspatroon met voldoende onverzadigde vetten en Eqology omega-3 gebruiken, daar wordt jouw lichaam blij van!

Ik adviseer de omega-3 of algenolie van Eqology dagelijks in mijn praktijk.

Waarom?

Deze olie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste omega-3 olie en hierdoor zie ik ook snel effect:

 • Betere slaap

 • Betere concentratie

 • Betere opname vitamines/mineralen

 • Betere sportprestaties

 • Mooiere huid/haar conditie

 • Minder stemmingswisselingen

 • Ondersteunt je stofwisseling

 • Sterker immuunsysteem

Wat zijn de voordelen van Omega-3 vetzuren?

De moderne wetenschap laat steeds meer zien hoe belangrijk visvetzuren (omega - 3 vetzuren; EPA en DHA) zijn. Zo zijn visvetzuren essentieel voor:

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling)
 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)
 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein)
 • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)
 • Een hoge stressbestendigheid (hormoongevoeligheid)
 • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg.
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.
 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

In het filmpje hieronder wordt duidelijk weergegeven hoe het komt dat de omega-3 / omega-6ratio bij veel mensen tegenwoordig niet meer in balans is, wat de noodzaak en lichamelijke voordelen zijn van voldoende omega-3 in je bloed en hoe je aantoonbaar resultaat kunt zien na 4 maanden gebruik van de EQ Arctic visolie.

Algenolie

Waarom kiezen voor algenolie?

De meeste omega- 3 olie wordt gewonnen uit vis. Voor het maken van deze capsules is er veel vis nodig. Omdat we met z’n allen de zeeën al behoorlijk aan het uitputten zijn, zijn algen een beter alternatief. Wist je dat de vissen zelf de vetzuren uit algen halen?

We kunnen eigenlijk net zo goed de vetzuren direct uit de natuurlijke bron halen!

Visolie

Waarom kiezen voor algenolie?

€74,- de eerste maand, daarna €37,- per maand

Je kan starten met 2 flesjes Eqology visolie voor €74,00 + €4,90 verzendkosten (eerste maand heb je dubbele dosis nodig voor vullen van cellen). Daarna betaal je €37,00 + €4,90 verzendkosten.

Waarom een abonnementsvorm?

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden omega 3 olie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn.

Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen.

Dit is de reden dat Eqology de omega-3 olie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je omega 3 olie thuisgestuurd, fijn toch! Geen omkijken meer naar .

​En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk zelf opzeggen.

Meten is weten
Zoals ook in het filmpje van Eqology te zien is, is het mogelijk om de verhouding omega-3 en omega-6 in je bloed te testen. Deze test doe je voordat je start met de Eqology Arctic visolie als nul-meting*. Na 4 maanden doe je weer een (anonieme) bloedtest en je zult aantoonbaar de verbetering zien.

Wil je liever geen bloedtest dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan de eerste maand 2 flessen omega-3 olie opgestuurd.

*Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij de nulmeting) al 1:3 of lager is, dan feliciteert Eqology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.