Emotie eten I Afvallen I Verstoorde relatie met eten. Training: Food for life

Deze training is jouw innerlijke workout;

De blijvende oplossing voor een verstoorde relatie met eten en emotie eten. De weg naar niet alleen het bereiken van jouw beste fysiek en jouw ideale gewicht maar ook naar innerlijk leiderschap, rust in je hoofd en in je lichaam.

Home - Over Marieke

Wil jij gewicht verliezen, jouw ideale gewicht bereiken en dit vasthouden voor de rest van je leven?

De dieperliggende oorzaak van overgewicht ligt vaak niet in je voedingspatroon maar op spiritueel, mentaal of emotioneel niveau. Met alleen gezonder eten en bewegen bereiken veel mensen daarom geen gezonder gewicht. Vooral als je bedenkt dat stress in je systeem het afvallen vrijwel onmogelijk kan maken.

Als je moeite hebt met het accepteren van je lichaam en jouw gewicht je stress oplevert, kom je dus al gauw in een vicieuze cirkel terecht.

In deze training leer je hoe je jouw lichaam en brein op de juiste manier voedt zodat je niet alleen een vitaal en gezond lichaam ontwikkelt maar ook een heldere sterke geest met aandacht en focus. Zonder focus of volledige aandacht kan je niet efficiënt en effectief ergens aan werken,  je hebt minder motivatie, bent sneller afgeleid van je doel en het lukt je niet om het vol te houden. Focus hebben we nodig om doelen te bereiken, beter in balans te blijven, innovatief en tot betere resultaten in staat te zijn.

Helaas hebben we nooit op school geleerd hoe we onze aandacht en focus kunnen trainen of hoe we op een gezonde wijze onze emoties kunnen reguleren en daarom leer ik je dit graag in mijn training Food For Life.

Volledige focus en bewuste aandacht is een essentiële vaardigheid in gewicht verliezen en het verbeteren van je mentale en fysieke gezondheid/vitaliteit. Met de mindfulness, effectieve ontspanningsoefeningen en voedingstherapie bereik je niet alleen jouw ideale gewicht  en ervaar je rust in je hoofd en in je lichaam maar bied ik jou een oplossing blijvend voor de rest van je leven.

Mindfulness en voedingstherapie is een unieke en gouden combinatie. De oplossing voor een verstoorde relatie met eten en emotie eten. Met het bereiken van jouw ideale gewicht als logisch gevolg.

Bewuste aandacht en focus: de weg naar innerlijke rust,
en een energiek lichaam.

Jouw energie stuurt  jouw gezondheid en jouw mindset aan en hierin loop je vast. Hierdoor wordt het serotonine-niveau, oftewel het ‘gelukshormoon’ in onze hersenen lager. Dit kan er o.a. voor zorgen dat je minder levenslust krijgt, slechter slaapt, je hormonen uit balans raken en jij minder zelfvertrouwen krijgt, waardoor je niet lekker in je vel zit.

Je bent klaar met jouw fysieke en mentale klachten, je hebt het gevoel dat je op alle fronten tekort schiet en dat lievelingsjurkje wil je nu toch eigenlijk wel weer een keer aan. Gedoe met je lichaam; niets wat bijdraagt aan het realiseren van jouw dromen, succes in jouw carrière of onderneming!

Omdat we tegenwoordig zo in ons hoofd leven vergeten we dat we ook nog een lichaam hebben en dat het, om energiek vitaal en in balans te zijn, essentieel is dat deze twee in harmonie samenwerken en hier gaat het mis. Je kunt je voorstellen dat dit proces niet optimaal verloopt als we niet genoeg aandacht hebben voor de behoefte van onze mind en ons lichaam.

Met deze klachten of het aanhouden van je gewicht wil jouw lichaam jou iets vertellen alleen weet je nog niet hoe je deze signalen moet interpreteren.

 

We hebben voedingsstoffen nodig om ons brein optimaal te laten functioneren waardoor we weerbaar en veerkrachtig zijn en hierdoor beter met stress en tegenslag om kunnen gaan.

Jouw energie en jouw lichaam zijn het fundament voor jouw carrière, jouw bedrijf en eigenlijk je hele leven. Zonde om hier niet in te investeren toch?

Mijn Holistische vitaliteitstraining is de weg naar een gezond brein, innerlijke rust en een fit en energiek lichaam met afvallen als logisch gevolg. Deze training biedt jou een blijvende oplossing omdat ik mijn holistische visie op vitaliteit vertaald heb in een unieke methode waarin de mindfulness en voedingstherapie een effectieve combinatie is.

 

 

 

"Je moest eens weten hoe jouw lichaam gemaakt is om te voelen"

Wat doe ik als jouw holistisch vitaliteitscoach?

Het ligt niet aan jou. Het is gewoon niet eenvoudig om je voedingspatroon en leefstijl te veranderen. Door alle prikkels, afleiding en aanbod zie je door de bomen het bos niet meer.

Wees gerust, ik ga ik ga je helpen met het trainen van bewuste aandacht en focus. Om evenwichtig en in balans te zijn is het noodzakelijk dat je in balans bent op 4 gezondheidsniveaus:
Fysieke gezondheid, mentale gezondheid, emotionele gezondheid, energetische gezondheid.

Je kunt nog zoveel informatie tot je nemen en zoveel kennis hebben maar als het je niet lukt deze kennis te implementeren in je dagelijkse leven, verandert er niets.

Pas als je op ieder gezondheidsniveau in balans bent, ben jij evenwichtig en in balans en gaat het je lukken jouw voedingspatroon duurzaam te veranderen, een nieuwe leefstijl te ontwikkelen met als gevolg dat je op een natuurlijke wijze werkt aan het verbeteren van je gezondheid en gewichtsverlies.

Deze training geeft je niet alleen de kennis die je nodig hebt maar zorgt voor bewustwording, aandacht en focus en zorgt dat jij hierdoor de kennis kunt omzetten in nieuw gedrag op een manier die blijvend is en bij jou past.

Training Food for life

De training voor blijvende verandering op een natuurlijke manier

 

Food For Life is geen dieet maar een lifestyle. Het is een holistische manier waarop je omgaat met voeding en jouw brein & darmgezondheid maar ook met jouw fysieke, mentale gezondheid. Met het reguleren van stress en jouw emoties waardoor jouw totale mentale en fysieke gezondheid in balans komt. Afvallen is het logische gevolg.

De Food For Life training is een programma van minimaal 3 maanden.

Jij leert

 • Genieten zonder schuldgevoel van eten (nooit meer een strijd met eten).
 • Hoe je jouw aandacht en bewustwording traint en je focus verbetert.
 • Waarom ontspannen in gewichtsverlies de eerste stap is.
 • Je (darm&brein)gezondheid en vitaliteit te maximaliseren met de juiste voedingstoffen volgens een orthomoleculair voedingspatroon.
 • Jouw energie te managen zodat je vol energie aan je carrière of onderneming kunt werken en daarnaast plenty tijd en energie te hebt voor jouw gezin.
 • Afvallen op een natuurlijke manier blijvend voor de rest van je leven (nooit meer diëten).
 • Hoe je emotie-eten kunt stoppen.
 • Niet terug te vallen in oude eetgewoontes die jou niet dienen.
 • Je beste fysiek te bereiken zonder dat je tegen je zin in moet sporten.
 • Leven in plaats van overleven.

Inhoud

 • Full support; deskundige holistische coaching.
 • Om de week een uitgebreide sessie in mijn praktijk in de Achterhoek of online.
 • Altijd de mogelijkheid voor tussentijds contact met feedback op vragen en extra advies tussen de afspraken.
 • Online training van 13 weken.
 • Online werkboeken met oefeningen.
 • Toegang tot het meest uitgebreide voeding- en leefstijl platform.
 • Analyse voedingspatroon en eetgedrag/ leefstijl.
 • Receptenboek met heerlijke en makkelijk te bereiden gerechten.
 • Analyse breinbalans, hormoonbalans/ neurotransmitters.
 • Persoonlijk orthomoleculair voedingsadvies en uitwerking.
 • Effectieve Mindful oefeningen en helende meditaties.
 • Wekelijkse check-in.
 • Support via whatsapp.

 

 • Duur minimaal 3 maanden; prijs: €720,- (ex. btw) of €240,- per maand 

Kernwaarden Your Holistik Health

Holistisch

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.
Ik kijk naar het grotere geheel.
Mindful met compassie

Mindful met compassie

De juiste mindfulness-/ontspanningsoefeningen en tools voor innerlijke rust, regulieren van emoties, bewustwording en zelfliefde.

Vitaliteit

Vitaliteit

Voedingstherapie / orthomoleculaire voeding. Jouw energie stuurt jouw mindset aan. 

Jouw blauwdruk

Jouw blauwdruk

Systemische kijk, hoog gevoeligheid, faalangst, burn-out

Versterken van jouw identiteit

Versterken
van jouw identiteit

Innerlijk leiderschap, leven naar jouw kernwaarden, de juiste mindset ontwikkelen, negatieve gedachtes ombuigen, zelfvertrouwen en lichaamsbeeld.

Jouw beste fysiek

Jouw beste fysiek

Training in lichaamsconditie en vitaliteit, versterken en opbouwen van spiermassa, ontwikkelen van lenigheid en souplesse van jouw lichaam. 

Reviews

Dit zeggen andere vrouwen over mijn begeleiding / training: